case pe structura metalica, structuri metalice usoare

In general, in cazul mansardarilor si supraetajarilor se pune problema ridicarii pe structura existenta a unor nivele in plus fata de cele proiectate initial. De multe ori cladirile sunt vechi cu structura afectata de trecerea timpului si de aceea solutiile alese trebuie sa fie usoare in primul rand dar si rezistente si adaptabile.

De ce clientii nostri aleg pentru supraetajari sistemul de structuri metalice NLD Profile?

  • Este cea mai usoara forma de structura existenta la nivel mondial
  • Ofera un univers nelimitat de solutii constructive si arhitecturale pentru cele mai exigente cerinte de calitate, durabilitate si siguranta
  • Proiectarea si calculul structurii de rezistenta sunt asigurate de ingineri specialisti care interactioneaza cu soft-uri performante conectate cu echipamentele de productie NLD Profile si genereaza astfel elementele de structura si Kit-ul complet necesar montajului

Cele mai noi proiecte in categoria MANSARDARI/SUPRAETAJARI

Structuri metalice

CASE

case

Casele construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

case

NLD Profile este specializata in proiectarea, productia si montajul structurilor pentru constructii industriale, agricole sau comerciale.

MANSARDĂRI / SUPRAETAJĂRI

case

De multe ori cladirile sunt vechi cu structura afectata de trecerea timpului si de aceea solutiile alese trebuie sa fie usoare in primul rand dar si rezistente si adaptabile.

DIVERSE

case

Datorita sistemului si tehnologiei inovative, posibilitatile NLD Profile sunt aproape nelimitate.