Prezentam astazi un proiect al lunii martie 2011:

Showroom pe structura metalica Sura Mica 220 mp

Acest showroom apartine parcului industrial Sura Mica din judetul Sibiu si fata de celelalte constructii pe structura metalica pe care le-am realizat, acesta a fost ridicat in timpul iernii, ceea ce pentru o structura clasica, de beton armat, de exemplu, ar fi creat unele dificultati in ceea ce priveste calitatea structurii realizate la temperaturi scazute. Acest avantaj al structurilor metalice  se adauga celorlalte avantaje ( rezistenta la foc, rezistenta in timp, la umiditate, la cutremure) si califica metoda pentru realizarea atat a cladirilor de locuinte cat si a halelor industriale de acest gen.

Acest showroom este acoperit la exterior cu Alucobond, material care nu necesita finisaj, si se poate aplica pe orice vreme, la orice temperatura.

Vizualizeaza si alte proiecte pe structura metalica usoara in portofoliul NLD:

Cupola pe structura metalica usoara, Biserica Jucu (august 2018)

Astazi va prezentam un proiect inedit marca NLDProfile: Cupola pe structura metalica usoara, Biserica Jucu (august 2018). Echipa NLDProfile s-a ocupat de proiectarea si productia structurii metalice usoare, iar montajul acesteia a fost [...]

Cladire de birouri pe structura metalica 380mp, Cluj – februarie 2019

Pentru cladirea de birouri pe structura metalica 380 mp, echipa NLD Profile s-a ocupat de proiectarea, productia si montajul structurii metalice usoare in incinta Perpetuum. Cu drag, la Cluj!

Showroom pe structură metalică ATV (Cluj, februarie 2019)

Showroom pe structură metalică ATV Cluj-Napoca, 600 mp Echipa NLD Profile se ocupă de construcția showroom-ului [...]

Extindere fabrica mobilă Bistra județul Alba (405mp, noiembrie 2018)

,

Astazi va prezentam proiectul: Extindere fabrica mobilă Bistra județul Alba (405mp, noiembrie 2018) Proiectul poartă semnătura noastră – NLD Profile şi [...]