Descriere proiect

Pentru beneficiarul acestui proiect, important a fost realizarea unei constructii care sa asigure spatiile necesare desfasurarii activitatii, (doua posturi de lucru), spatiu de birouri, intreaga cladire fiind necesar a se incadra in dimensiunile terenului existent.
Avand in vedere sistemul folosit, cladirea fiind placata la exterior cu tabla vopsita in camp electrostatic, captusita cu vata bazaltica si la interior placata cu rigips, si mai ales faptul ca nu este nevoie sa se intervina din exterior asupra peretilor (in cazul unor pereti din caramida sau  orice alta varianta clasica ar fi fost necesara tencuirea si vopsirea periodica a acestora, ceea ce ar fi consumat din spatiul necesar amplasarii constructiei), latimea constructiei este mai mare decat daca s-ar fi folosit oricare alta solutie clasica.