Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Print this pageEmail this to someone

Nu ai timp sa te ocupi personal de constructia casei tale? Nu ai cunostiinte in domeniul constructiilor si doresti ca echipe de profesionisti sa preia aceasta sarcina?

Prin NLD Profile ai solutia completa accesand serviciul “Constructii la cheie”.

Acest serviciu este oferit in colaborare cu partenerii nostri din tara – firme de constructii si dezvoltatori care, pentru proiectele clientilor doritori, vor utiliza sistemul de structuri metalice NLD Profile ca un subansamblu necesar la edificarea casei tale la fel cum vor proceda la alegerea celorlalte materiale si materii prime dintre cele mai potrivite atat ca si calitate cat si ca buget.

Astfel vei avea alaturi profesionisti pe fiecare etapa incepand de la proiectarea de arhitectura si pana la etapa de predare a constructiei la cheie.
Antrepriza generala sau patrtiala a santietrului constructiei tale este asigurata de colaboratorii nostri: organizare, proiectare, productie, manopere, materiale, logistica etc.

In vederea optimizarii maxime a pretului constructiei finale, modul de lucru gandit de catre NLD Profile este unul simplu, impartit pe etape astfel:

  • solicitarea ofertei pentru casa la cheie pe structura NLD Profile catre unul dintre distribuitorii/reprezentantii nostri in functie de locatia viitoarei constructii (vezi harta mai jos)
  • dupa clarificarea solicitarii, stabilirea pretului si conditiilor, semnarea contractului de colaborare se realizeaza comanda pentru structura metalica
  • NLD Profile realizeaza proiectul de rezistenta suprastructura si/sau infrastructura, avizat de catre verificator autorizat MLPAT
  • NLD Profile realizeaza productia structurii metalice conform proiectului de rezistenta
  • NLD Profile face livrarea structurii pe santier si montajul pe fundatia existenta
  • Partenerul NLD Profile urmeaza sa realizeze toate celelalte etape de construire pana la final: inchidere exterioara, acoperis, montaj ferestre, usi, instalatii sanitare, termice, electrice, finisaje interioare etc.

Colaboratori locali

Va rugam sa alegeti judetul in care doriti sa efectuati constructia:


Harta Romaniei 1

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Print this pageEmail this to someone