Astazi aducem in atentia dumneavoastra terasa pe structura metalica realizata in Iulie 2013.

Cheile Turzii este o destinatie turistica foarte apreciata in zona Clujului. In anul 2013 am realizat aceasta terasa de 80 mp, pentru un client persoana juridica, client care isi dorea o cladire multivalenta – terasa vara si club pe perioada iernii.

0 mp

Proiectul a constat in proiectarea structurii, productia si montarea acesteia pe pozitie. Clientul a realizat in regie proprie fundatia si invelitoarea de la acoperis, iar noi am furnizat si panourile de inchidere a terasei pe perioada iernii, solutie convenita initial cu beneficiarul proiectului.

Intregul proiect s-a intins pe perioada a 2 zile ( proiectarea si productia), urmate de alte 2 zile montarea structurii metalice.

Pentru mai multe detalii vizualizati proiectul: Terasa Cheile Turzii 80 mp

AVANTAJE

PRET

Cifric, din punct de vedere al investitiei initiale, puteti miza pe o reducere a pretului casei finite in medie cu 20% fata de sistemele clasice.

CALITATE

Rezultatul final va fi o cladire moderna si eleganta cu un aspect ingrijit.

TIMP

Realizarea structurii metalice in fabrica NLD se masoara in zile

SERVICII

PROIECTARE

Acest servicu este oferit clientilor care achizitioneaza structura metalica NLD Profile.

PRODUCTIE

Precizia cu care opereaza robotul este milimetrica, astfel se asigura o imbinare perfecta intre profile si se exclud in totalitate erorile dimensionale.

PREASAMBLARE

Reduce semnificativ timpul necesar montajului final al structurii pe santier.

MONTAJ

Avand peste 8 ani de experienta in domeniu, calitatea montajului si timpul redus de executie sunt garantate de catre echipele noastre specializat.