Astazi aducem in atentia dumneavoastra un container pe structura metalica realizat in Iulie 2013.

Containerul proiectat si livrat pentru un client din Iasi face parte dintr-o comanda mai mare , de care ne-am achitat la superlativ.

Containerele au fost fabricate pentru a se onora un contract cu piata externa, iar dimensiunile au fost comandate de catre beneficiarul final. Containerele astfel produse sunt destinate a fi transformate in spatii de locuit (magazii, case de oaspeti, garaje) si agrement( sali pentru petrecerea timpului liber, pentru fitness, pentru jocuri de tip tenis, ping-pong, s.a.m.d.).

Atat in ceea ce priveste produsul livrat, cat si in ceea ce priveste timpul si costurile necesare fabricarii, clientul extern cat si partenerul intern au fost deosebit de multumiti.

Pentru mai multe detalii vizualizati proiectul: Container Iasi

AVANTAJE

PRET

Cifric, din punct de vedere al investitiei initiale, puteti miza pe o reducere a pretului casei finite in medie cu 20% fata de sistemele clasice.

CALITATE

Rezultatul final va fi o cladire moderna si eleganta cu un aspect ingrijit.

TIMP

Realizarea structurii metalice in fabrica NLD se masoara in zile

SERVICII

PROIECTARE

Acest servicu este oferit clientilor care achizitioneaza structura metalica NLD Profile.

PRODUCTIE

Precizia cu care opereaza robotul este milimetrica, astfel se asigura o imbinare perfecta intre profile si se exclud in totalitate erorile dimensionale.

PREASAMBLARE

Reduce semnificativ timpul necesar montajului final al structurii pe santier.

MONTAJ

Avand peste 8 ani de experienta in domeniu, calitatea montajului si timpul redus de executie sunt garantate de catre echipele noastre specializat.