Prezentare case pe structura metalica NLDProfile

Brosura reprezinta o scurta prezentare a caselor pe structura metalica. Va invitam sa o vizionati!

Pentru a vizualiza brosura accesati link-ul!

CASE

prezentare case pe structura metalica;structura metalica usoara;case;NLD Profile-structuri metalice usoare, case pe structura metalicaCasele construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

prezentare case pe structura metalica;structura metalica usoara;case;NLD Profile-structuri metalice usoare, case pe structura metalicaNLD Profile este specializata in proiectarea, productia si montajul structurilor pentru constructii industriale, agricole sau comerciale.

MANSARDĂRI / SUPRAETAJĂRI

prezentare case pe structura metalica;structura metalica usoara;case;NLD Profile-structuri metalice usoare, case pe structura metalicaDe multe ori cladirile sunt vechi cu structura afectata de trecerea timpului si de aceea solutiile alese trebuie sa fie usoare in primul rand dar si rezistente si adaptabile.

DIVERSE

prezentare case pe structura metalica;structura metalica usoara;case;NLD Profile-structuri metalice usoare, case pe structura metalicaDatorita sistemului si tehnologiei inovative, posibilitatile NLD Profile sunt aproape nelimitate.