Casa Galati 225 mp

Proiect 6 case in Timisoara

Casa Otopeni 175 mp

Casa Iasi 300 mp

Piata Balotesti 400 mp

Showroom Oradea 400 mp

NLD Profile constructii metalice ecologice si sustenabile[/title]Este deja recunoscut faptul ca toate constructiile care folosesc structura metalica din profile usoare tip NLD Profile sunt printre cele mai sustenabile sisteme de executie la nivel mondial.

Dintre argumentele in aceasta directie mentionam urmatoarele:

  • posibilitatea efectiva a reciclarii materialelor si produselor folosite in executie;
  • prelucrarea si productia kit-ului de montaj reprezinta un procedeu eficient de prelucrare a materiei prime;
  • posibilitatea realizarii integrale a structurii de KIT direct din fabrica;
  • calitate, concept performant tehnologic si siguranta garantata in executie;
  • impact foarte mic asupra mediului, procent redus de materiale reziduale rezultate din procesul de executie-montaj;
  • eficienta in proiectare, design si arhitectura, folosirea eficienta a resurselor de materiale;
  • reala posibilitate a demontarii KIT-ului si reutilizarii complete sau partiale a structurii sau elementelor componente.

Posibilitatea efectiva a reciclarii materialului[/title]Folosit la structurile de rezistenta, otelul este obtinut din minereu de fier, una dintre resursele cele mai abundente si usor de gasit in lume. Materialul rezultat in urma procesului de productie este 100% reciclabil, usor de prelucrat si in procesul de reciclare este facil de separat fata de alte metale, iar in consecinta un mare procent al otelului produs efectiv in fiecare an este obtinut prin reutilizarea unor cantitati foarte mari de materiale vechi.

Fabricarea profilelor este un procedeu eficient de prelucrare.

Datorita progreselor tehnologice din domeniu, in ultimii ani consumul de energie necesar procedeului de prelucrare a otelului s-a redus cu pana la 50%. In paralel cu aceste performante si procentajul de emisii de carbon rezultate din prelucrare s-a redus considerabil datorita solutiilor inovative si performante folosite in procesul de fabricare.

Deseurile rezultate din prelucrare si-au gasit o utilitate fie in industrie, fie tot in constructii.

Zgura de furnal rezultata in productia de otel de exemplu poate fi folosita in cadrul constructiei de infrastructuri rutiere in amenajari de drumuri si alte domenii. Apa utilizata in procesul de fabricare a otelului poate fi reciclata si repusa in circuitul normal al uzului menajer.