Descrierea proiectului

Clientul nostru şi-a dorit o construcţie multivalentă, care să adăpostească spaţii de birouri, spaţii de lucru (hala pentru reparaţiile maşinilor mari) şi un spaţiu de expoziţie. Aşa că ne-am pus pe treabă.

Producţia structurii metalice a durat 4 zile, iar montajul complet al structurii, maxim 10 zile, cu o echipă mică, dar eficientă. În final, am admirat un proiect versatil, dând tot felul de idei care ar putea fi găzduite de acesta: o autogară, spaţiu de depozitare a cerealelor, a maşinilor agricole, atelier de reparaţii ale maşinilor şi a utilajelor agricole, spaţiu de cazare a muncitorilor s.a.m.d.

Este un proiect realizat pentru un client care isi dorea o constructie multivalenta, constructie care sa adaposteasca spatii de birouri, spatii de lucru (hala pentru reparatii masini mari) si spatiu de expozitie.  Bineinteles ca acest proiect este foarte comod sa fie adaptat si pentru orice alta activitate, de exemplu poate fi o autogara,sau poate fi folosit ca un spatiu de depozitare a cerealelor, a masinilor agricole si atelier de reparatii masini si utilaje agricole, cu spatiu de cazare muncitori s.a.m.d.

Producerea structurii metalice pentru o astfel de constructie dureaza circa 4 zile, montajul complet al structurii efectuindu-se in 10 zile, cu o echipa nu foarte numeroasa de muncitori. Avantajul major al proiectului il constituie versatilitatea acestuia.