Descrierea proiectului

Am primit dimensiunile terenului disponibil şi misiunea de a construi o clădire care să asigure tot: spaţiile necesare desfăşurării activităţii clientului (două posturi de lucru) şi un spaţiu de birouri.
Aşa că am folosit eficient cifrele limitative ale spaţiului, pe care l-am optimizat din orice unghi ai privi, din interior spre exterior şi invers.

Mai exact, am ridicat clădirea pe structura metalică uşoară şi am placat-o la exterior cu tablă vopsită în câmp electrostatic, am căptuşit-o cu vată bazaltică, iar în interior am placat-o cu rigips. Astfel, nu a mai fost nevoie să intervenim în plus asupra pereţilor precum în cazul unora de cărămidă (sau din orice alt material) care ar fi impus tencuirea şi vopsirea acestora la ceva timp, consumând inutil spaţiu, timp şi energie.

Doar aşa lăţimea construcţiei a putut fi mai mare decât dacă s-ar fi optat pentru oricare altă soluţie clasică.