Descrierea proiectului

Acest proiect ne-a fost încredinţat de Primăria Baloteşti şi reprezintă piaţa agro-alimentară din centrul comunei, construită în apropierea cartierului Maple Place, proiectele având acelaşi architect.

Având în vedere fondurile Primăriei Baloteşti, piaţa nu s-ar fi putut încadra în costurile impuse de o altă variantă constructivă, motiv pentru care noi am fost soluţia. De asemenea, a contat foarte mult şi faptul că am confirmat cea mai scurtă durată de realizare şi ne-am ţinut de cuvânt. Cu alte cuvinte, noi am fost cei mai ieftini şi cei mai rapizi de pe piaţă, oferind maximul de calitate, aşa cum am promis.

Acest proiect a fost realizat pentru Primaria Balotesti si reprezinta piata agro-alimentara din centrul comunei, in imediata apropiere a cartierului Maple Place, avand acelasi arhitect ca si cartierul.
Pentru acest proiect, Primaria Balotesti a avut la dispozitie un fond nu foarte generos, si ca atare, nu se putea incadra in cheltuieli daca ar fi  ales o alta varianta constructiva. Licitatia de proiecte a fost castigata de firma noastra atat pe criteriul  duratei de realizare a proiectului ( am confirmat cea mai scurta perioada de realizare), cat si pe criteriul fondurilor necesare realizarii proiectului ( suma propusa de noi fiind cea mai mica dintre cele ale participantilor la licitatie).