Descrierea proiectului

Am început în 2013, iar în 2014 am terminat cu succes primul proiect, semnând încă 6 noi contracte. Am câştigat încrederea şi am avut un partener de nădejde, tocmai în Corsica.

În elaborarea acestui proiect am avut o miză importantă: corelarea arhitecturii cu partea de rezistenţă, proiectarea şi producţia structurii metalice, ca în final să fim felicitaţi de toate părţile implicate în această amplă lucrare (beneficiarul, arhitectul şi antreprenorul).

Firma noastra isi continua expansiunea in afara tarii

Atata in tara cat si inafara ei NLD isi trateaza fiecare partener cu maxima seriozitate motiv pt care  parteneri nostri isi doresc colaborarea cu firma nostra pe termen lung

Dovada este ca in 2013 am inceput primul proiect impreuna cu partenerul nostru din Corsica iar in 2014 avem finalizat deja  primul proiect si in lucru inca 6 .

In elaborarea acestui proiect NLD a avut aport maxim in corelarea arhitecturii cu partea de rezistenta structura metalica iar in final partile implicate :beneiciar,arhitect,antreprenor au salutat departamentul de proiectare rezistena NLD.