[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Light Steel Framing Romania

Tehnologie agrementata de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii
Obiect principal de activitate: productie de profile usoare presate la rece.

Acest sistem profesional de executie a fost inventat de catre specialistii americani acum 100 de ani ca rezultat direct al dezvoltarii efective in domeniul constructiilor in zonele urbane, dezvoltarii rezidentiale, in executia de hale industriale, agricole, spatii comerciale si sociale.

NLD Profile este numarul unu in Romania in domeniul structurilor metalice usoare, dispunand de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

NLD Profile este o societate cu capital integral romanesc, fiind in plina ascensiune. Acest fapt se datoreaza in special colaborarilor cu firme consacrate in domeniul constructiilor, atat in tara cat si in strainatate.
Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune, urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate si garantia acestora.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
VIZIUNEA noastra este sa devenim partenerul preferat al utilizatorilor directi de sistem, al firmelor cu care colaboram, atat prin parteneriate viabile, solide si profitabile, cat si prin practicarea efectiva a unor activitati si atitudini cat mai echitabile, profesionale pentru sectorul competitor din domeniu.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
VALORILE noastre sunt definite de realizarea unor produse performante, de calitate la un pret cat mai accesibil, profesionalism, integritate morala , spirit inovativ, flexibilitate, cinste, corectitudine si totala transparenta.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
MISIUNEA noastra este de a dezvolta pentru clienti o oferta de produse si servicii performante, competitive, accesibile si cu performante tehnologice deosebite, de a raspunde cu seriozitate si profesionalism la cele mai exigente solicitari, fiind totodata un partener integru, stabil si de nadejde in aceasta zona complexa de activitate.Societatea noastra este interesata de satisfacerea celor mai exigente cerinte in materie de structuri metalice usoare, urmarind garantia si calitatea lucrarilor executate.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Avand o vasta experienta in domeniu, echipa noastra poate oferi toate serviciile si logistica de specialitate necesare avizarii proiectelor dumneavoastra oriunde in tara, atat cu echipe proprii cat si prin partenerii nostrii de incredere.O garantie in plus a seriozitatii si a nivelului inalt de competenta de catre NLD Profile o prezinta faptul ca societatea noastra a implementat si mentine in prezent un sistem de calitate care indeplineste conditiile standardelor Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila „URBAN-INCERC”, membru in:

  • ENBRI, Reteaua Europeana a Institutelor de Cercetare in Constructii
  • UEAtc, Uniunea Europeana pentru Agrementare Tehnica in Constructii
  • EOTA, Organizatia Europeana pentru Agremente Tehnice (membru observator)
  • WFTAO, Organizatia Mondiala pentru Agremente Tehnice
  • Organism Notificat de Comisia Europeana Bruxelles – Laboratoare de incercari

Societatea noastra este pregatita sa faca fata oricarei provocari in domeniul structurilor metalice usoare.

 
[/av_textblock]