STRUCTURI METALICE UȘOARE
RAPID | ACCESIBIL | SIGUR

NLD Profile este o societate cu capital integral românesc aflată în plină ascensiune datorită în special experienței acumulate după anul 2005 când am lansat acest concept în premieră în România dar și ca urmare a colaborărilor cu firme consacrate în domeniul construcțiilor, atât în țară cât și în străinătate.
Proiectăm, producem și montăm structuri metalice ușoare atât pentru piața românească cât și pentru piețe externe, în special UE .

IEFTIN | RAPID

IEFTIN | RAPID

Preț final și costuri de intreținere reduse.
Viteză foarte mare la construire și finisare.

ASPECT

ASPECT

Pereți drepți, suprafețe plane, fără denivelări.
Verticalități perfecte și unghiuri drepte sunt asigurate.

DURABILITATE

DURABILITATE

Rezistență mare în timp a structurii metalice zincate (peste 150 ani chiar și în mediu salin).

SIGURANȚĂ

SIGURANȚĂ

Rezistență sporită la seism. Otelul este un material necombustibil, nu putrezește.

CONFORT

CONFORT

Coeficientul de transfer termic excelent este asigurat un microclimat interior constant = confort termic oțelul nu necesită ignifugare.
0
mp structuri metalice usoare in 2015
0
proiecte unicat
0
zile durata medie de proiectare
0
zile = proiectare + productie + montaj
  • Viteza de construire este de 4-5 ori mai mare decât pe sisteme clasice
  • Case pe structură metalică = câteva săptămâni vs. construcții clasice = câteva luni
  • Prețuri manoperă reduse cu până la 70%
  • Durata medie pentru realizarea proiectării, producției și montajului structurii NLD pentru o casă de 150 mp este de 25-30 zile
  • Durata medie de realizare la cheie 100% a unei case de 150 mp construiți: 60 zile
  • Record absolut NLD: casa de 185 mp pe structură metalică NLD Profile, de la iarbă pe teren în ziua 1 la mutare în casă în ziua 34
Obiectivul nostru este să devenim partenerul preferat al utilizatorilor direcți de sisteme metalice ușoare, atât prin parteneriate viabile, solide și profitabile, cât și prin practicarea efectivă a unor activități și atitudini profesioniste și echitabile.
Ne dorim să realizăm produse performante și de înaltă calitate la un preț cât mai accesibil, serviciile noastre să fie descrise prin profesionalism, spirit inovativ, flexibilitate, corectitudine, integritate morală și totală transparență.
Director NLD
Lucrez la NLD Profile de 8 ani și chiar mă simt excelent în acest grup. Deși uneori e dificil sau poate tocmai de aceea, cel mai mult îmi place să caut și să găsesc soluțiile tehnice optime astfel încât, fără costuri suplimentare, arhitectura să fie respectată 100% dar în același timp să ofer siguranță maximă celor care vor locui în casele pe care le proiectez.
Inginer NLD
Prima oară când am întâlnit sistemul NLD am fost ușor neîncrezător. Construcții pe structură metalică ușoară? Ei bine, DA. Rapid mi-am dat seama de
avantajele și potențialul uriaș al acestui sistem absolut inovativ, ultramodern, complet automatizat și extrem de flexibil. Aceste elemente fiind dublate de echipa de ingineri și proiectanți ultraspecializați le permit celor de la NLD să abordeze orice tip de proiect indiferent de complexitatea arhitecturii propuse.
Arhitect
Casa noastră este construită pe structură metalică NLD iar colaborarea cu ei a fost exact așa cum îmi doream și așteptam din partea unor adevărați profesioniști: am primit sugestii și soluții în toate fazele construcției, contractul a fost respectat în totalitate, calitatea serviciilor este exact cea promisă și așteptată. Pe toate planurile am fost plăcut surprinsă de profesionalsmul, onestitatea, echilibrul, implicarea și pasiunea oamenilor de la NLD.
Client NLD