STRUCTURI METALICE UȘOARE
RAPID | ACCESIBIL | SIGUR

Am dorit să oferim pe piaţa construcţiilor din România ceea ce ne-am dorit dintotdeauna să găsim: calitate, accesibilitate financiară şi performanţă. Siguranţă, rapiditate şi profesionalism. Aşa a apărut NLD Profile, prin forţe proprii şi cu un capital integral românesc, pe care îl menţinem în această formă.
Ne mândrim cu anul 2005 din istoria noastră, pentru că am lansat în premieră în România acest concept de construcţii pe structuri metalice uşoare, iar de atunci experienţa noastră a fost îmbogăţită de parteneriate importante, cu firme consacrate în domeniul construcţiilor. Atât în ţară, cât şi în străinătate.
Astfel, în prezent, consiliem, proiectăm, producem şi montăm structuri metalice uşoare în ţară şi peste graniţe la standardele maxime de calitate, aşa cum am plănuit de la bun început.
Şi suntem puşi pe ascensiune aşa cum construim. Simplu şi sigur.

IEFTIN | RAPID

IEFTIN | RAPID

Cum ne place tuturor: repede şi perfect, cu o investiţie mică. Până şi costurile de întreţinere sunt reduse.

IMPECABIL

IMPECABIL

Ne plac pereții drepți şi suprafețele finisate, fără denivelări. Suntem atenţi la unghiuri şi verticalităţile ne ies perfect.

REZISTENT

REZISTENT

Structura metalică zincată rezistă peste 150 de ani chiar și într-un mediu salin. Dovedit ştiinţific.

SIGUR

SIGUR

Calităţi în caz de calamităţi: rezistență la seism şi un material sigur– oţelul. Nu e inflamabil şi nu putrezeşte.

CONFORTABIL

CONFORTABIL

Microclimatul interior este constant graţie coeficientului de transfer termic excelent. Să te bucuri de confort termic.
0
mp structuri metalice ușoare în 2015
0
proiecte unicat
0
zile durata medie de proiectare
0
zile în total (proiectare + producție + montaj)
  • Viteza de construire este de 4-5 ori mai mare în cazul sistemelor clasice;
  • Casele construite pe structură metalică au nevoie de câteva săptămâni, iar cele clasice de câteva luni;
  • Prețurile alocate manoperei sunt reduse cu până la 70%;
  • Durata medie a proiectării, producției și montajului structurii NLD pentru o casă de 150 mp este de 25-30 zile;
  • Durata medie de realizare la cheie (100%, gata de locuit) a unei case de 150 mp construiți este de 60 zile;
  • Recordul nostru absolut este casa de 185 mp pe structură metalică NLD Profile: ziua 1 – iarbă pe teren, ziua 34 – mutare în casă.
Obiectivul nostru este să devenim partenerul preferat al utilizatorilor direcți de sisteme metalice ușoare, atât prin parteneriate viabile, solide și profitabile, cât și prin practicarea efectivă a unor activități și atitudini profesioniste și echitabile.
Ne dorim să realizăm produse performante și de înaltă calitate la un preț cât mai accesibil, serviciile noastre să fie descrise prin profesionalism, spirit inovativ, flexibilitate, corectitudine, integritate morală și totală transparență.
Director NLD
Lucrez la NLD Profile de 8 ani și chiar mă simt excelent în acest grup. Deși uneori e dificil sau poate tocmai de aceea, cel mai mult îmi place să caut și să găsesc soluțiile tehnice optime astfel încât, fără costuri suplimentare, arhitectura să fie respectată 100% dar în același timp să ofer siguranță maximă celor care vor locui în casele pe care le proiectez.
Inginer NLD
Prima oară când am întâlnit sistemul NLD am fost ușor neîncrezător. Construcții pe structură metalică ușoară? Ei bine, DA. Rapid mi-am dat seama de
avantajele și potențialul uriaș al acestui sistem absolut inovativ, ultramodern, complet automatizat și extrem de flexibil. Aceste elemente fiind dublate de echipa de ingineri și proiectanți ultraspecializați le permit celor de la NLD să abordeze orice tip de proiect indiferent de complexitatea arhitecturii propuse.
Arhitect
Casa noastră este construită pe structură metalică NLD iar colaborarea cu ei a fost exact așa cum îmi doream și așteptam din partea unor adevărați profesioniști: am primit sugestii și soluții în toate fazele construcției, contractul a fost respectat în totalitate, calitatea serviciilor este exact cea promisă și așteptată. Pe toate planurile am fost plăcut surprinsă de profesionalsmul, onestitatea, echilibrul, implicarea și pasiunea oamenilor de la NLD.
Client NLD