În general, în cazul mansardărilor şi supraetajărilor s-a pus problema ridicării pe structura existentă a unor nivele în plus faţă de cele proiectate iniţial. Nivele care să completeze, fără să distorsioneze sau să dezechilibreze. Aşa că soluţiile noastre sunt potrivite oricărei situaţii: uşoare, dar în acelaşi timp rezistente şi perfect adaptabile.

Mai exact, de ce să alegi pentru supraetajări sistemul de structuri metalice NLD Profile?

  • Este cea mai uşoară formă de structură existentă la nivel mondial;
  • Oferă un univers nelimitat de soluţii constructive şi arhitecturale pentru cele mai exigente cerinţe de calitate, durabilitate şi siguranţă;
  • Proiectarea şi calculul structurii de rezistenţă sunt asigurate de ingineri specialişti care folosesc soft-uri performante, conectate cu echipamentele de producţie NLD Profile şi generează astfel elementele de structură şi Kit-ul complet, necesar montajului.

Cele mai noi proiecte in categoria MANSARDARI/SUPRAETAJARI

Structuri metalice

CASE

case

Casele construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

case

NLD Profile este specializata in proiectarea, productia si montajul structurilor pentru constructii industriale, agricole sau comerciale.

MANSARDĂRI / SUPRAETAJĂRI

case

De multe ori cladirile sunt vechi cu structura afectata de trecerea timpului si de aceea solutiile alese trebuie sa fie usoare in primul rand dar si rezistente si adaptabile.

DIVERSE

case

Datorita sistemului si tehnologiei inovative, posibilitatile NLD Profile sunt aproape nelimitate.