Eşti în criză de timp sau nu ai cunoştinţe suficiente să te ocupi personal de construcţia casei tale? Îţi doreşti ca o echipă de profesionişti să preia această sarcină şi să fii sigur că o vor duce la capăt cu succes?

Fix cu acest lucru ne ocupăm. Prin NLD Profile ai soluţia completă, accesând serviciul nostru de “Construcţii la cheie”.

Împreună cu partenerii noştri – firme de construcţii şi dezvoltatori care utilizează sistemul de structuri metalice NLD Profile, vom alege materialele  şi materii prime cele mai potrivite (din punctul de vedere al calităţii raportate la buget) în favoarea proiectului pe care ni-l încredinţezi.

Astfel, vei avea alături consultanţi profesionişti pe fiecare etapă de lucru, începând de la proiectarea de arhitectură până la etapa de predare a construcţiei la cheie.

Antrepriza generala sau parţială a şantierului construcţiei tale este asigurată de colaboratorii noştri în tot ce implică organizarea, proiectarea, producţia, manoperele, materialele, logistica etc.

PARTENERI

Alege judeţul în care vrei să construieşti.


Harta Romaniei 1

În vederea optimizării maxime a preţului construcţiei finale, modul de lucru pe care l-am gândit este unul simplu şi etapizat astfel:

  1. Solicitarea ofertei pentru “casa la cheie” pe structura NLD Profile către unul dintre distribuitorii/reprezentanţii nostri, în funcţie de locaţia viitoarei construcţii (vezi harta).
  2. Clarificarea solicitării, stabilirea preţului şi condiţiilor, semnarea contractului de colaborare. Apoi se realizează comanda pentru structura metalică.
  3. NLD Profile realizează proiectul de rezistenţă suprastructură şi/sau infrastructură, avizat de către un verificator autorizat MLPAT.
  4. NLD Profile realizează producţia structurii metalice conform proiectului de rezistenţă.
  5. NLD Profile livrează structura pe şantier şi realizează montajul pe fundaţia existentă.
  6. Partenerul NLD Profile urmează să realizeze toate celelalte etape de lucru până la final: închiderea exterioară, acoperişul, montajul ferestrelor, uşilor, instalaţiilor sanitare, termice, electrice, finisajele interioare etc.

Până când expresia “casă la cheie” îşi depăşeşte condiţia şi devine realitate!

PROIECTE

NLD 1

NLD 2

NLD 3

NLD 4

NLD 5

NLD 6

NLD 7

NLD 8

NLD 9

NLD 10

  • light steel framing structure NLD 11

NLD 11