Ne alegem cu laude şi dacă ne dai pe mână proiecte de construcţii industriale, agricole sau comerciale. Proiectăm, producem şi montăm structurile NLD Profile cu aceeaşi dibăcie precum în cazul caselor.

Acest lucru este posibil deoarece structura metalică din profile uşoare, fabricată din oţel galvanizat, este foarte versatilă. Se adaptează atât construcţiilor mici şi medii, cât şi halelor industriale cu deschideri foarte mari, lăsându-ţi posibilitatea de a alege dintre modele diferite, cu  posibilităţi multiple de finisaj şi izolaţii. Odată ce te decizi, ne punem cu încredere pe treabă.

HALE, SPAŢII DE DEPOZITARE ŞI PRODUCŢIE, SHOW-ROOM-URI, SPAŢII COMERCIALE

O parte dintre avantajele conceptului NLD Profile sunt:

  • Siguranţă şi linişte de-a lungul întregului proces, datorită experienţei câştigate în timp prin execuţii fără cusur;
  • Ofertă detaliată şi un preţ fix rezultat dintr-o negociere transparentă şi corectă, fără surprize la începerea efectivă a construcţiei;
  • Construcţii relativ uşoare, dar foarte solide şi garantate la cele mai mari sarcini, datorită sistemului tehnologic de utilizare eficientă a profilelor NLD;
  • Perioade de timp scurte de producţie, livrare şi montaj;
  • Logistică profesională şi o viteză de execuţie deosebită cu ajutorul echipelor de specialişti NLD Profile;
  • Raporturi PREŢ/CALITATE şi PERFORMANŢĂ /DURABILITATE excelente. Mai exact, sunt cele mai bune de pe piaţa românească, deoarece sistemul tehnologic NLD Profile este rezultatul unui cumul de soluţii performante şi inovative în domeniul construcţiilor;
  • Procese integral controlate, fie că ne referim la cel de producţie, proiectare, montaj al Kit-ului sau la calitatea structurii. Nu depindem, nici noi, nici tu, de terţi, iar treaba decurge aşa cum o plănuim împreună de la bun început.

Cele mai noi proiecte in categoria CONSTRUCTII INDUSTRIALE

Structuri metalice

CASE

case

Casele construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

case

NLD Profile este specializata in proiectarea, productia si montajul structurilor pentru constructii industriale, agricole sau comerciale.

MANSARDĂRI / SUPRAETAJĂRI

case

De multe ori cladirile sunt vechi cu structura afectata de trecerea timpului si de aceea solutiile alese trebuie sa fie usoare in primul rand dar si rezistente si adaptabile.

DIVERSE

case

Datorita sistemului si tehnologiei inovative, posibilitatile NLD Profile sunt aproape nelimitate.