NLD Profile este specializata in proiectarea, productia si montajul structurilor pentru constructii industriale, agricole sau comerciale.
Gama industriala se preteaza pentru constructii mici si medii, dar se poate opta si pentru o hala industriala cu deschideri foarte mari. Indiferent de optiunea aleasa, compania noastra va poate oferi structura metalica din profile usoare din otel galvanizat realizand o gama larga de modele cu posibilitati multiple de finisaj si izolatii.

HALE, SPATII DE DEPOZITARE SI DE PRODUCTIE, SHOW-ROOM-URI, SPATII COMERCIALE

Conceptul NLD Profile ofera avantaje si beneficii precum:

  • Siguranta si liniste de-a lungul intregului proces datorita experientei castigata in timp prin executii profesionale
  • NLD Profile prezinta o oferta detaliata, un pret fix rezultat dintr-o negociere intre parti cat mai profesionala si fara surprize la inceperea efectiva a constructiei
  • Sistemul tehnologic de utilizare eficienta a profilelor NLD are ca rezultat constructii relativ usoare, dar foarte solide si garantate la cele mai mari sarcini
  • Garantam perioade scurte de productie, livrare si montaj
  • Asiguram logistica profesionala si o viteza de executie deosebita datorita echipelor NLD Profile specializate
  • Cel mai bun raport PRET/CALITATE respectiv PERFORMANTA /DURABILITATE. Sistemul tehnologic NLD Profile este rezultatul unui cumul de solutii performante si inovative in domeniu
  • Grupul nostru nu depinde de terţi in fata beneficiarilor, controlăm integral procesul de productie, proiectare, montaj al Kit-ului si calitatea structurii.

Cele mai noi proiecte in categoria CONSTRUCTII INDUSTRIALE

Structuri metalice

CASE

case

Casele construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

case

NLD Profile este specializata in proiectarea, productia si montajul structurilor pentru constructii industriale, agricole sau comerciale.

MANSARDĂRI / SUPRAETAJĂRI

case

De multe ori cladirile sunt vechi cu structura afectata de trecerea timpului si de aceea solutiile alese trebuie sa fie usoare in primul rand dar si rezistente si adaptabile.

DIVERSE

case

Datorita sistemului si tehnologiei inovative, posibilitatile NLD Profile sunt aproape nelimitate.