Ne aşteptăm să ne provoci cu proiecte creative, să venim cu soluţii ingenioase acolo unde alţii ţi-ar recomanda să dărâmi sau să renunţi. De aceea, pentru a-ţi împlini aşteptările, ne informăm constant, învăţăm de la cei mai buni din străinătate şi facem lucrurile posibile în România.

Ne punem mintea şi forţele la bătaie să dezvoltăm mereu noi concepte, să producem şi să montăm ireproşabil structurile metalice uşoare adaptate nevoilor nou apărute, indiferent de destinaţia construcţiilor sau de modul acestora de utilizare.

Echipa noastră este formată din specialişti care tratează fiecare proiect cu aceeaşi atenţie şi se provoacă să realizeze mereu un produs cât mai eficient, mai fiabil şi mai rapid, din pasiune şi respect pentru tine şi încrederea pe care ne-o acorzi din momentul în care treci pragul NLD Profile.

Credem că acolo unde există deschidere şi profesionalism, indiferent cât de complicat pare un proiect, nu există limite. Sau că pot fi depăşite deştept.

Aşadar, te aşteptăm să te convingi de tehnologia inovativă şi de faptul că sistemul NLD Profile este răspunsul şi în cazul proiectelor tale. De orice fel!

Cele mai noi proiecte in categoria CONSTRUCTII DIVERSE

Structuri metalice

CASE

case

Casele construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

case

NLD Profile este specializata in proiectarea, productia si montajul structurilor pentru constructii industriale, agricole sau comerciale.

MANSARDĂRI / SUPRAETAJĂRI

case

De multe ori cladirile sunt vechi cu structura afectata de trecerea timpului si de aceea solutiile alese trebuie sa fie usoare in primul rand dar si rezistente si adaptabile.

DIVERSE

case

Datorita sistemului si tehnologiei inovative, posibilitatile NLD Profile sunt aproape nelimitate.