Casele pe structură metalică ridicate conform sistemului nostru – NLD Profile sunt adaptabile oricărei cerinţe şi arhitecturi, indiferent de amplasamentul acestora.
Cu alte cuvinte, această structură inovatoare este potrivită atât pentru construirea caselor unifamiliale şi a duplexurilor, cât şi a caselor înşirate sau a caselor sociale, într-un timp foarte scurt.

Calitatea acestora este excelentă din toate punctele de vedere, cu marele avantaj al costului bine redus prin comparaţie cu alte sisteme de construcţie.

Avantajele şi beneficiile construirii unei case pe structura metalică uşoară NLD Profile:

  • Preţ mai mic. La cheie, preţul casei construite pe structura metalică NLD este mai mic cu aproximativ 15-25% faţă de casa pe structură clasică. (detalii)
  • Costuri de utilizare şi întreţinere foarte mici. Costurile alocate încălzirii sunt reduse cu până la 60%. (detalii)
  • Suprafaţă utilă mai marepentru aceeaşi suprafaţă construită. Suprafaţa utilă este cu 10-20% mai mare faţă de casele din cărămidă, fapt datorat lăţimii reduse a pereţilor nefinisaţi – 8.9cm faţă de 25cm, care e lăţimea cărămizii.
  • Izolaţie termică şi fonică excelentedatorată termoizolaţiei exterioare şi celei din interiorul panourilor de perete (rezistenţă mare la transferul termic al pereţilor).
  • Timpul necesar finalizării construcţiei este redus semnificativ,de 4 ori mai rapid decât cel alocat construcţiilor pe structură clasică. (detalii)
  • Calitatea construcţiei finale este superioară.Pereţi drepţi, unghiuri drepte, iar instalarea materialelor de izolare este facilă şi sigură. (detalii)
  • Siguranţă. Cel mai important aspect este rezistenţa crescută la cutremur datorită masei extrem de reduse.
  • Rezistenţă în timp, fiabilitate şi versatilitate. Studii realizate în SUA au demonstrat rezistenţa în timp a structurii (peste 150 ani în domeniul salin), iar reparaţiile se fac prin simpla înlocuire a panourilor de închidere.

Cele mai noi proiecte in categoria CASE

Structuri metalice

CASE

case

Casele construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

case

NLD Profile este specializata in proiectarea, productia si montajul structurilor pentru constructii industriale, agricole sau comerciale.

MANSARDĂRI / SUPRAETAJĂRI

case

De multe ori cladirile sunt vechi cu structura afectata de trecerea timpului si de aceea solutiile alese trebuie sa fie usoare in primul rand dar si rezistente si adaptabile.

DIVERSE

case

Datorita sistemului si tehnologiei inovative, posibilitatile NLD Profile sunt aproape nelimitate.