Casele pe structura metalica construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.
Aceasta structura inovatoare este potrivita pentru construirea caselor unifamiliale, duplexurilor, caselor insirate, caselor sociale, intr-un timp foarte scurt, garantand o calitate superioara din toate punctele de vedere si un cost redus fata de alte sisteme de constructie.

Avantaje si beneficii la construirea unei case pe structura metalica usoara NLD Profile:

  • Pret mai mic. La cheie, pretul casei pe structura metalica NLD este mai mic cu aproximativ 15-25% fata de case pe structura clasica. (detalii)
  • Costuri de utilizare si intretinere foarte mici. Costurile cu incalzirea sunt reduse cu pana la 60%. (detalii)
  • Suprafata utila mai mare pentru aceeasi suprafata construita, suprafata utila este cu 10-20% mai mare fata de casele din caramida, fapt datorat latimii reduse a peretilor nefinisati, 8.9 cm fata de de 25 cm care e latimea caramizii.
  • Izolatie termica si fonica excelente datorata termoizolatiei exterioare si al izolatiei din interiorul panourilor de perete (rezistenta mare la transfer termic a peretilor).
  • Timpul necesar finalizarii constructiei este redus semnificativ, de 4 ori mai rapid decat constructiile pe structura clasica. (detalii)
  • Calitatea constructiei finale este superioara. Pereti drepti, unghiuri drepte, instalare materiale de izolare facila si sigura. (detalii)
  • Siguranta. Rezistenta crescuta la cutremur datorita masei extrem de reduse.
  • Rezistenta in timp & fiabilitate & versatilitate. Studii realizate in SUA au demonstrat rezistenta in timp a strucuturii (peste 150 ani in domeniul salin) iar reparatiile se fac prin simpla inlocuire a panourilor de inchidere.

Cele mai noi proiecte in categoria CASE

Structuri metalice

CASE

case

Casele construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

case

NLD Profile este specializata in proiectarea, productia si montajul structurilor pentru constructii industriale, agricole sau comerciale.

MANSARDĂRI / SUPRAETAJĂRI

case

De multe ori cladirile sunt vechi cu structura afectata de trecerea timpului si de aceea solutiile alese trebuie sa fie usoare in primul rand dar si rezistente si adaptabile.

DIVERSE

case

Datorita sistemului si tehnologiei inovative, posibilitatile NLD Profile sunt aproape nelimitate.