Case pe structura metalica la cheie!

Nu ai timp sa te ocupi personal de constructia casei tale? Nu ai cunostiinte in domeniul constructiilor si doresti ca echipe de profesionisti sa preia aceasta sarcina?

Prin NLD Profile ai solutia completa accesand serviciul “Constructii la cheie”.

Acest serviciu este oferit in colaborare cu partenerii nostri din tara – firme de constructii si dezvoltator. Pentru proiectele clientilor doritori, partenerii nostri vor utiliza sistemul de structuri metalice NLD Profile ca un subansamblu necesar la edificarea casei tale. In acelasi fel vor proceda si la alegerea celorlalte materiale si materii prime dintre cele mai potrivite atat ca si calitate cat si ca buget.

Astfel vei avea alaturi profesionisti pe fiecare etapa incepand de la proiectarea de arhitectura si pana la etapa de predare a constructiei la cheie.
Antrepriza generala sau partiala a santierului constructiei tale este asigurata de colaboratorii nostri: organizare, proiectare, productie, manopere, materiale, logistica etc.

In vederea optimizarii maxime a pretului constructiei finale, modul de lucru gandit de catre NLD Profile este unul simplu, impartit pe etape astfel:

  • solicitarea ofertei pentru casa la cheie pe structura NLD Profile catre unul dintre distribuitorii/reprezentantii nostri in functie de locatia viitoarei constructii.
  • dupa clarificarea solicitarii, stabilirea pretului si conditiilor, semnarea contractului de colaborare se realizeaza comanda pentru structura metalica.
  • NLD Profile realizeaza proiectul de rezistenta suprastructura si/sau infrastructura, avizat de catre verificator autorizat MLPAT.
  • NLD Profile realizeaza productia structurii metalice conform proiectului de rezistenta.
  • NLD Profile face livrarea structurii pe santier si montajul pe fundatia existenta.
  • Partenerul NLD Profile urmeaza sa realizeze toate celelalte etape de construire pana la final.
  • Etapele sunt: inchidere exterioara, acoperis, montaj ferestre, usi, instalatii sanitare, termice, electrice, finisaje interioare etc.

Vezi mai multe detalii pentru Case la cheie!