Casa pe structura metalica Tureni, 263 mp

Acest proiect reprezinta proiectul de suflet al clientului nostru, realizat cu multiple accente de structura, si detalii, mai ales la parter. Casa pe structura metalica Tureni amplasata in panta, are 3 zone de nivel la parter, astfel ca realizarea proiectului de structura ne-a solicitat atentia si spiritul de initiativa, si ne-am bazat pe experienta si cunostintele acumulate la proiectele anterioare pentru a realiza la timp si  cu acuratetea care ne caracterizeaza acest proiect. Practic, la parter, niciuna dintre incaperi nu este la acelasi nivel cu cealalta, in timp ce la etaj, situatia se schimba, incaperile avand toate aceeasi cota.

Clientul fusese in strainatate o perioada si vazuse acolo modalitati de realizare a caselor pe structura metalica, si si-a dorit sa gaseasca si aici pe cineva care sa  faca asta, astfel ne-a ales pe noi si a fost foarte multumit.

Casele pe structura metalica construite pe sistemul NLD Profile sunt constructii adaptabile cerintelor oricarui client, oricarei arhitecturi, pentru orice amplasament.
Aceasta structura inovatoare este potrivita pentru construirea caselor unifamiliale, duplexurilor, caselor insirate, caselor sociale, intr-un timp foarte scurt, garantand o calitate superioara din toate punctele de vedere si un cost redus fata de alte sisteme de constructie.

Avantaje si beneficii la construirea unei case pe structura metalica usoara NLD Profile:

  • Pret mai mic. La cheie, pretul casei pe structura metalica NLD este mai mic cu aproximativ 15-25% fata de case pe structura clasica. (detalii)
  • Costuri de utilizare si intretinere foarte mici. Costurile cu incalzirea sunt reduse cu pana la 60%. (detalii)
  • Suprafata utila mai mare pentru aceeasi suprafata construita, suprafata utila este cu 10-20% mai mare fata de casele din caramida, fapt datorat latimii reduse a peretilor nefinisati, 8.9 cm fata de de 25 cm care e latimea caramizii.
  • Izolatie termica si fonica excelente datorata termoizolatiei exterioare si al izolatiei din interiorul panourilor de perete (rezistenta mare la transfer termic a peretilor).
  • Timpul necesar finalizarii constructiei este redus semnificativ, de 4 ori mai rapid decat constructiile pe structura clasica. (detalii)
  • Calitatea constructiei finale este superioara. Pereti drepti, unghiuri drepte, instalare materiale de izolare facila si sigura. (detalii)
  • Siguranta. Rezistenta crescuta la cutremur datorita masei extrem de reduse.
  • Rezistenta in timp & fiabilitate & versatilitate. Studii realizate in SUA au demonstrat rezistenta in timp a strucuturii (peste 150 ani in domeniul salin) iar reparatiile se fac prin simpla inlocuire a panourilor de inchidere.